KEVÄT: OCR Juniors 9-12v. Tiistaisin klo 17.00

OCR Juniors 9-12 -vuotiaille tiistaisin klo 17.

Lapsen nimi

Saako lapsestasi julkaista tunneilla otettuja kuvia/videoita salin somekanavilla?

Lapsen syntymavuosi

86,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

Ohjatut tunnit 9-12 -vuotiaille tiistaisin klo 17.

 

Tunti pidetään OCR-, parkour- ja street workout -alueilla hyödyntäen niiden alueiden välineistöä. Tunneilla liikutaan monipuolisesti, kehitetään nopeutta, ketteryyttä ja kehonhallintaa hauskalla tavalla leikin ja seikkailun merkeissä.

Sisältää 6 ohjattua tuntia sekä lauantain ja sunnuntain Perhetunnit, jolloin lapsi voi harjoitella tiloissamme vapaasti oman vanhemman/aikuisen valvonnassa. Tunnin kesto 55 minuuttia. Ohjaajana toimii Mirjam Österholm.


Kausi päättyy 7.5.2024. Tunteja ei pidetä koululaisten tavilomaviikolla vko 8. Poissaoloja voi korvata toisen vastaavan ryhmän tunneilla sovitusti. Korvauskerrasta voi sopia laittamalla viestiä asiakaspalveluun info@ocrfactory.fi.

Lähes jokaisen lastentunnin aikana on samaan aikaan myös aikuisten tunti, joten vanhempi voi halutessaan hankkia myös itselleen sarjakortin, joka oikeuttaa osallistumiseen aikuisten tunnille, joka pidetään samaan aikaan oman lapsen ohjatun tunnin kanssa hintaan 200€/ 16 kertaa. Vanhempi voi lasten tunnin aikaan myös harjoitella itsenäisesti 135€/ 16 kertaa. Ostettavissa verkkokaupasta erikseen.