KEVÄT: OCR Mini Team -kilparyhmä SUNNUNTAI

Tavoitteellisesti OCR:ää harjoitteleville lapsille torstaisin klo 17 ja sunnuntaisin klo 10.30.

HUOM! VAIN SUNNUNTAIN RYHMÄSSÄ TILAA KEVÄTKAUDELLE 2024!

Lapsen nimi

Syntymavuosi

Saako lapsestasi julkaista tunneilla otettuja kuvia/videoita salin somekanavilla?

230,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

HUOM! VAIN SUNNUNTAIN RYHMÄSSÄ TILAA KEVÄTKAUDELLE 2024!

 

MUKAAN VOI LIITTYÄ KESKEN KAUDEN. VALITSE MAKSUTAVAKSI LASKU JA HINTA MUOKATAAN VASTAAMAAN JÄLJELLÄ OLEVIA KERTOJA.

 

Ryhmän lapset harjoittelevat OCR:ää tavoitteellisesti. Ryhmä on tarkoitettu noin 8-15 -vuotiaille lapsille.

 

Ryhmään osallistuakseen ei tarvitse olla aiempaa kokemusta OCR:stä tai osata jotain tiettyjä lajitaitoja. Innostunut asenne esterataharjoittelua kohtaan riittää!

 

MiniTeam harjoittelee kaksi kertaa viikossa:

Torstaisin klo 17.00

Sunnuntaisin klo 10.30

 

Ryhmän harjoittelu painottuu OCR:ssä tarvittavien ominaisuuksien kehittämiseen; voimaa, tasapainoa, räjähtävyyttä ja juoksua. Ryhmäläiset osallistuvat kauden aikana mahdollisimman moneen lapsille suunnattuun esteratatapahtumaan. Kilpaileminen on kuitenkin vapaaehtoista.

 

Kevätkausi sisältää 32 ohjattua tuntia sekä vapaaharjoittelun myös muina kuin Perhetuntien aikana. Otattehan kuitenkin huomioon, että ruuhkaisin aika salilla on arkisin klo 17-19, sillä tällöin on samaan aikaan sekä aikuisten että lasten ohjattuja tunteja. Aikuinen saa valvoa lastaan maksutta, mutta jos aikuinen haluaa hyödyntää ajan treenaten, tulee hänellä olla voimassa oleva kuukausijäsenyys, 10x kortti tai maksettu kertakäynti.

 

Ohjattujen tuntien kesto 55 minuuttia. Ohjaajana toimii Liine Rönkkö.

Kausi alkaa torstaina 18.1.2024 ja päättyy sunnuntaina 19.5.2024. Ei ohjattuja tunteja koululaisten talvilomaviikolla vko 8, ei Pääsiäissunnuntaina 31.3.2024 eikä Helatorstaina 9.5.2024. Poissaoloja voi halutessaan korvata muiden ryhmien tunneilla sovitusti. Korvauskerrasta voi sopia laittamalla viestiä asiakaspalveluun info@ocrfactory.fi.

 

Kevätkauden maksu on mahdollista maksaa 1-5 osassa. Jos haluat maksaa kauden useammassa osassa, valitse maksutavaksi lasku ja kirjoita lisätietokenttään kuinka monessa erässä haluat maksaa. Ensimmäisen erän lasku tulee maksettavaksi heti kahden viikon maksuajalla, seuraavat laskut tammikuusta alkaen kuukauden välein.

Lähes jokaisen lastentunnin aikana on samaan aikaan myös aikuisten tunti, joten vanhempi voi halutessaan hankkia myös itselleen sarjakortin, joka oikeuttaa osallistumiseen aikuisten tunnille, joka pidetään samaan aikaan oman lapsen ohjatun tunnin kanssa hintaan 200€/ 16 kertaa. Vanhempi voi lasten tunnin aikaan myös harjoitella itsenäisesti 135€/ 16 kertaa. Ostettavissa verkkokaupasta erikseen.