KEVÄT: Training for Teens 12-16v. Tiistaisin klo 19.00

Toiminnallista harjoittelua 12-16 -vuotiaille tiistaisin klo 19

Lapsen nimi

Lapsen syntymavuosi

Saako lapsestasi julkaista tunneilla otettuja kuvia/videoita salin somekanavilla?

86,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

Toiminnallista harjoittelua 12-16 -vuotiaille tiistaisin klo 19.

Training for Teens -tunnit sisältävät monipuolista harjoittelua nuorille. Tunnit kehittävät voimaa, räjähtävyyttä, aerobista suorituskykyä sekä erilaisia taitoja OCR-esteillä sekä omalla kehonpainolla (kuten esim. käsilläseisonta). Tunti kehittää tehokkaasti ja turvallisesti oman kehon tuntemusta, kehonhallintaa, voimaa ja ketteryyttä. Harjoituksissa voidaan joskus käyttää lisäpainoja, kuten käsipainoja ja levypainotankoja, mutta vain maltillisilla painoilla eri liikkeiden liikeratoja opetellen.

Tunnit sopii kaiken tasoisille nuorille, sillä liikkeet ja tekniikat opetetaan tunnilla perusteellisesti, minkä lisäksi ohjaaja suunnittelee tuntien sisällöt aina ryhmäläisten osaamistason mukaisesti. Tunneilla harjoitellaan myös OCR-alueella esteitä.

Rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Tunnit tiistaisin klo 19. Sisältää 6 ohjattua tuntia sekä lauantain ja sunnuntain Perhetunnit, jolloin nuori voi harjoitella tiloissamme vapaasti oman vanhemman/aikuisen valvonnassa tai itsenäisesti (alaikäiset tarvitsee itsenäiseen treenaamiseen kirjallisen luvan vanhemmalta).

Tunnin kesto 55 minuuttia. Ohjaajana toimii Mirjam Österholm.

Kausi päättyy 7.5.2024. Tunteja ei pidetä koululaisten tavilomaviikolla vko 8. Poissaoloja voi korvata toisen vastaavan ryhmän tunneilla sovitusti. Korvauskerrasta voi sopia laittamalla viestiä asiakaspalveluun info@ocrfactory.fi.

Vanhempi voi halutessaan hankkia myös itselleen sarjakortin, joka oikeuttaa aikuisen omaan treeniin lapsen ohjatun tunnin kanssa hintaan 200€/ 16 kertaa. Ostettavissa verkkokaupasta erikseen.