OCR Factory sijaitsee Espoon Suomenojalla osoitteessa Finnoonlaaksontie 7.

Sisäänkäynti on rakennuksen sisäpihan puolella lastauslaiturilla. Tullessasi Finnoontien kautta aja Gigantin noutovaraston ohitse noin 100 metriä suoraan eteenpäin, jolloin parkkipaikkamme näkyy oikealla. Rakennuksen yläkulmassa lukee isolla vihreällä tekstillä "GOLF" sekä "Vesilaite". Aja kyseisen kulman ohitse rakennuksen alapihalle.

Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy runsaasti sisäpihan parkkialueelta.


Aukioloajat:

Avoinna jäsenille mobiilisovelluksella tai avainlätkällä päivittäin klo 05:00-23:00.

​​​​​​​Ei-jäsenet voivat ostaa verkkokaupasta kertakäynnin ja mobiilisovelluksella pääsee sisään asiakaspalvelun ollessa suljettu.Asiakaspalvelu auki:

6.-22.6.2022

Tiistai 16-19

Keskiviikko 16-19

Lauantai 11-14


Juhannusaattona 25.6. suljettu


27.6.-14.8.2022:

Tiistai 16-19

Lauantai 11-14


Henkilökunta on usein paikalla myös muina aikoina. Jos haluat asioida henkilökunnan kanssa asiakaspalvelun aukiolojen ulkopuolella, varmista etukäteen onko ketään paikalla.

​​​​​​​Ei-jäsenet voivat ostaa verkkokaupasta kertakäynnin ja mobiilisovelluksella pääsee sisään asiakaspalvelun ollessa suljettu. Osta tällöin ensin verkkokaupasta ketakäynti ja lataa sen jälkeen OCR Factoryn mobiilisovellus. Kirjaudu siihen samoilla tunnuksilla, joilla ostit käynnin. Tällöin sovellus antaa sinun avata lukossa olevan ulko-oven "Avaa ovi"-näppäimellä. Sovellukselle täytyy antaa sijaintitiedot, sillä se tarkistaa puhelimen sijainnin oven avaus hetkellä. Ovea ei voi avata etänä toiselle henkilölle.

​​​​​​​

Perhetunnit:

6.6.-14.8. joka päivä klo 11-15

Asiakaspalvelu ei ole aina auki Perhetuntien aikaan, mutta sisään pääsee OCR Factoryn mobiilisovelluksella. Osta verkkokaupasta kertakäynti/Perhetuntijäsenyys ja kirjaudu sovellukseen samalla sähköpostilla ja salasanalla, jotka ilmoitit ostoa tehdessäsi. Paina salin ulko-ovella "Avaa ovi"-näppäintä. Sovellus vaatii, että sijaintitiedot on sallittu, sillä ovea ei pysty avaamaan etänä.


Yhteystiedot:

OCR Factory Oy

Finnoonlaaksontie 7

02270 Espoo


p. 044 491 0172 (myös Whatsapp-puhelut ja viestit)

info@ocrfactory.fiMiia Klärich

Toimitusjohtaja

miia@ocrfactory.fi

p. 040 764 4984