VAUVA-pienryhmävalmennus to 21.3.2024 alkaen

8 viikon pienryhmätreenit vanhemmille, joilla noin 0-1 -vuotias lapsi mukana.

Torstaisin klo 10:00-10:45

 

120,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

Oletko pienen lapsen vanhempi ja olet päivisin lapsen kanssa kotona? Vauva-pienryhmä kokoontuu treenin merkeissä kerran viikossa 8 viikon ajan hikoilemaan 45 minuutin ajaksi.

 

Helpointa oman treenisi kannalta olisi, jos lapsi ei vielä osaa liikkua, ainakaan kovin ripeästi. Toki meidän puolesta on myös ok, jos lapsesi jo hieman liikkuu, se vain tuottaa hieman haasteita omaan treeniisi, jos joudut juoksemaan lapsen perässä kesken treenin. :) Ohjaajamme yrittää parhaansa mukaan viihdyttää lapsia, jotta vanhemmat saisivat treenata rauhassa ilman keskeytyksiä.

Isommat sisarukset ovat myös tervetulleita salille veloituksetta treenin ajaksi, tosin vanhemman omalla vastuulla ja oman treenin keskeytymisen uhalla. Meiltä löytyy myös palaveritila, jossa on televisio esimerkiksi piirretyn katselemiseen ja eväiden syömiseen.

Saliltamme löytyy lukuisia pehmeitä patjoja, joilla pieni lapsesi voi köllötellä treenin ajan. Lastenvaunut mahtuvat myös hyvin sisään, joten voit ottaa vaunuissa nukkuvan lapsen sisään treenin ajaksi tai jättää ulos katokseen itkuhälyttimen kera.

Hyvinvoiva aikuinen on avain lasten onneen! 

 

Treenit: torstaisin klo 10:00-10:45

Kesto: 8 viikkoa 

Aloituspäivä: 

Ohjaaja: Miia Klärich

HUOM! Poissaoloja voi korvata muilla salin ohjatuilla tunneilla.

 

Min. osallistujamäärä 4 hlö.