SYKSY: TEMPPU-Minit 6-8v. Tiistaisin klo 18.00

Tempputunnit 6-8 -vuotiaille tiistaisin klo 18.

Huom. yksi treenikerta enemmän viime kausiin verrattuna!

Lapsen nimi

Lapsen syntymavuosi

Saako lapsestasi julkaista tunneilla otettuja kuvia/videoita salin somekanavilla?

250,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

Ohjatut tempputunnit 6-8 -vuotiaille tiistaisin klo 18.

 

Tunneilla liikutaan monipuolisesti, kehitetään nopeutta, ketteryyttä ja kehonhallintaa hauskalla tavalla leikin ja seikkailun merkeissä. Tuntien painopiste on erilaisissa kehonpainolla tehtävissä tempuissa ja taidoissa, kuten kuperkeikat, hypyt, loikat, käsilläseisonta ja tasapainoilu. Tunti sopii kaiken tasoisille lapsille. Tunnilla temppuillaan myös OCR-alueella (esterata-alueella).
 

Sisältää 17 ohjattua tuntia sekä lauantain ja sunnuntain Perhetunnit, jolloin lapsi voi harjoitella tiloissamme vapaasti oman vanhemman/aikuisen valvonnassa. Tunnin kesto 55 minuuttia. Ohjaajana toimii Mirjam Österholm

 

Kausi alkaa 13.8.2024 ja päättyy 10.12.2024. Tunteja ei pidetä koululaisten syyslomaviikolla vko 42. Poissaoloja voi korvata toisen vastaavan ryhmän tunneilla sovitusti. Korvauskerrasta voi sopia laittamalla viestiä asiakaspalveluun info@ocrfactory.fi.

Lähes jokaisen lastentunnin aikana on samaan aikaan myös aikuisten tunti, joten vanhempi voi halutessaan hankkia myös itselleen sarjakortin, joka oikeuttaa osallistumiseen aikuisten tunnille, joka pidetään samaan aikaan oman lapsen ohjatun tunnin kanssa hintaan 230€/ 17 kertaa. Vanhempi voi lasten tunnin aikaan myös harjoitella itsenäisesti 160€/ 17 kertaa. Ostettavissa verkkokaupasta erikseen.