SYKSY: OCR Teen Team 13-16v., to klo 18 ja la klo 10:30

Toiminnallista harjoittelua 13-16 -vuotiaille kaksi kertaa viikossa torstaisin klo 18 ja lauantaisin klo 10:30

Lapsen nimi

Lapsen syntymavuosi

Saako lapsestasi julkaista tunneilla otettuja kuvia/videoita salin somekanavilla?

500,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

Toiminnallista harjoittelua kaksi kertaa viikossa 13-16 -vuotiaille torstaisin klo 18 ja lauantaisin klo 10:30.

 

Tunnit sisältävät monipuolista harjoittelua nuorille, jotka haluavat kehittyä ja treenata hieman tavoitteellisemmin. Tunnit kehittävät voimaa, räjähtävyyttä, aerobista suorituskykyä sekä erilaisia taitoja OCR-esteillä sekä omalla kehonpainolla. Tunti kehittää tehokkaasti ja turvallisesti oman kehon tuntemusta, kehonhallintaa, voimaa ja ketteryyttä. Harjoituksissa käytetään myös lisäpainoja, kuten käsipainoja ja levypainotankoja, mutta vain maltillisia painoja eri liikkeiden liikeratoja opetellen ja lapsen ikä huomioiden.

 

Tunnit sopii kaiken tasoisille nuorille, sillä liikkeet ja tekniikat opetetaan tunnilla perusteellisesti, minkä lisäksi ohjaaja suunnittelee tuntien sisällöt aina ryhmäläisten osaamistason mukaisesti. Tunneilla harjoitellaan myös OCR-alueella esteitä.

Rohkeasti mukaan kokeilemaan!

 

Sisältää 34 ohjattua tuntia sekä vapaaharjoittelumahdollisuuden muulloinkin kuin vain viikonloppujen Perhetunneilla.

 

Tunnin kesto 55 minuuttia. Ohjaajana toimii Lauri Voutilainen.

 

Kausi alkaa la 10.4.2.2024 ja päättyy 14.12.2024. Tunteja ei pidetä koululaisten syyslomaviikolla vko 42 eikä salin kisaviikonloppuna (OCR Race) la 23.11.2024. Poissaoloja voi korvata toisen vastaavan ryhmän tunneilla sovitusti. Korvauskerrasta voi sopia laittamalla viestiä asiakaspalveluun info@ocrfactory.fi.

Lähes jokaisen lastentunnin aikana on samaan aikaan myös aikuisten tunti, joten vanhempi voi halutessaan hankkia myös itselleen sarjakortin, joka oikeuttaa osallistumiseen aikuisten tunnille, joka pidetään samaan aikaan oman lapsen ohjatun tunnin kanssa hintaan 230€/ 17 kertaa. Vanhempi voi lasten tunnin aikaan myös harjoitella itsenäisesti 160€/ 17 kertaa. Ostettavissa verkkokaupasta erikseen.

 

Kausimaksu maksettavissa 1-5 erässä. Jos haluat maksaa erissä, valitse verkkokaupassa maksutavaksi lasku ja kerro lisätietokentässä kuinka monessa erässä haluat maksaa.