Cetus kilparyhmän oheisharjoittelu pe klo 18.00

Oheisharjoittelu Cetuksen kilparyhmälle perjantaisin klo 18.00.

Lapsen nimi

Lapsen syntymavuosi

Saako lapsestasi julkaista tunneilla otettuja kuvia/videoita salin somekanavilla?

55,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

Oheisharjoittelu Cetuksen kilparyhmälle perjantaisin klo 18.00. 

 Hinta 55€/kk.

Tunnilla tehdään lapsille soveltuvia lihaskuntoharjoitteita, harjoitellaan räjähtävyyttä ja ketteryytä sekä tietysti roikutaan ja temppuillaan OCR-esteissä. Sopii hyvin jonkun muun lajin harrastajille oheisharjoittelutreeniksi.

Tunnin pituus 55 minuuttia. Kuukausijäsenyys voimassa toistaiseksi ja se on irtisanottavissa aina voimassa olevan laskutusjakson (kuukausi) loputtua. Ohjaajana toimii Lauri Voutilainen.

 

Kauden ensimmäinen treeni pe 9.8.2024, viimeinen 13.12.2024. Ei treenejä koululaisten syyslomaviikolla vkolla 42 eikä itsenäisyyspäivänä pe 6.12.2024. Noilla viikoilla lapset voivat tulla vapaasti harjoittelemaan ilman ohjausta lauantain JA sunnuntain Perhetunneille klo 12-14. Vastaanottoon voi tuolloin mainita olevansa Cetuksen kilparyhmässä ja sillä pääsee veloituksetta sisään.

 

Seuraavan kuukauden lasku tulee automaattisesti sähköpostitse. Voit muuttaa sen omassa verkkopankissasi e-laskuksi, jolloin sinun ei tarvitse muistaa maksaa joka kuukausi jäsenyyttä, vaan se lähtee automaattisesti maksuun verkkopankkisi kautta.