SYKSY: OCR Junior Team 9-12v., ma klo 18 ja ke klo 18

Tavoitteellisesti OCR:ää harjoitteleville 9-12v. lapsille maanantaisin klo 18 ja keskiviikkoisin klo 17.

Huom. hinta sisältää 2 treenikertaa enemmän kuin aiemmilla kausilla!

Lapsen nimi

Syntymavuosi

Saako lapsestasi julkaista tunneilla otettuja kuvia/videoita salin somekanavilla?

500,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

Ryhmän lapset harjoittelevat OCR:ää tavoitteellisesti. Ryhmä on tarkoitettu noin 9-12 -vuotiaille lapsille.

 

Ryhmään osallistuakseen ei tarvitse olla aiempaa kokemusta OCR:stä tai osata jotain tiettyjä lajitaitoja. Innostunut asenne esterataharjoittelua kohtaan riittää!

 

OCR Junior Team harjoittelee kaksi kertaa viikossa:

Maanantaisin klo 18

Keskiviikkoisin klo 18

 

Ryhmän harjoittelu painottuu OCR:ssä tarvittavien ominaisuuksien kehittämiseen; voimaa, tasapainoa, räjähtävyyttä ja juoksua.  

 

Hinta sisältää 34 ohjattua tuntia sekä vapaaharjoittelun myös muina kuin Perhetuntien aikana. Otattehan kuitenkin huomioon, että ruuhkaisin aika salilla on arkisin klo 17-19, sillä tällöin on samaan aikaan sekä aikuisten että lasten ohjattuja tunteja. Aikuinen saa valvoa lastaan maksutta, mutta jos aikuinen haluaa hyödyntää ajan treenaten, tulee hänellä olla voimassa oleva kuukausijäsenyys, 10x kortti tai maksettu kertakäynti.

 

Ohjattujen tuntien kesto 55 minuuttia. Ohjaajina toimii maantantaisin vuoroviikoin Mirjam Österholm ja Luca Man sekä keskiviikkoisin Luca Man.

Kausi alkaa ma 12.8.2024 ja päättyy ke 11.12.2024. Ei ohjattuja tunteja koululaisten syyslomaviikolla vko 42. Poissaoloja voi halutessaan korvata muiden ryhmien tunneilla sovitusti. Korvauskerrasta voi sopia laittamalla viestiä asiakaspalveluun info@ocrfactory.fi.

 

Kausimaksu on mahdollista maksaa 1-5 osassa. Jos haluat maksaa kauden useammassa osassa, valitse maksutavaksi lasku ja kirjoita lisätietokenttään kuinka monessa erässä haluat maksaa. Ensimmäisen erän lasku tulee maksettavaksi heti kahden viikon maksuajalla, seuraavat laskut kuukauden välein

Lähes jokaisen lastentunnin aikana on samaan aikaan myös aikuisten tunti, joten vanhempi voi halutessaan hankkia myös itselleen sarjakortin, joka oikeuttaa osallistumiseen aikuisten tunnille, joka pidetään samaan aikaan oman lapsen ohjatun tunnin kanssa hintaan 230€/ 17 kertaa. Vanhempi voi lasten tunnin aikaan myös harjoitella itsenäisesti 160€/ 17 kertaa. Ostettavissa verkkokaupasta erikseen.