SYKSY: OCR Juniors 9-12v. Keskiviikkoisin klo 19.00

Ohjatut tunnit 9-12 -vuotiaille keskiviikkoisin klo 19.

Huom. hinta sisältää 1 treenikerran enemmän kuin aiemmilla kausilla!

Lapsen nimi

Lapsen syntymavuosi

Saako lapsestasi julkaista tunneilla otettuja kuvia/videoita salin somekanavilla?

250,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

Ohjatut tunnit 9-12 -vuotiaille keskiviikkoisin klo 19.

Tunti pidetään OCR-, parkour- ja street workout -alueilla hyödyntäen niiden alueiden välineistöä. Tunneilla liikutaan monipuolisesti, kehitetään nopeutta, ketteryyttä ja kehonhallintaa hauskalla tavalla leikin ja seikkailun merkeissä.

 

Sisältää 17 ohjattua tuntia sekä lauantain ja sunnuntain Perhetunnit, jolloin lapsi voi harjoitella tiloissamme vapaasti oman vanhemman/aikuisen valvonnassa. Tunnin kesto 55 minuuttia. Ohjaajana toimii Luca Man.

Kausi alkaa 14.8.2024 ja päättyy 11.12.2024. Tunteja ei pidetä koululaisten syyslomaviikolla vko 42. Poissaoloja voi korvata toisen vastaavan ryhmän tunneilla sovitusti. Korvauskerrasta voi sopia laittamalla viestiä asiakaspalveluun info@ocrfactory.fi.

Lähes jokaisen lastentunnin aikana on samaan aikaan myös aikuisten tunti, joten vanhempi voi halutessaan hankkia myös itselleen sarjakortin, joka oikeuttaa osallistumiseen aikuisten tunnille, joka pidetään samaan aikaan oman lapsen ohjatun tunnin kanssa hintaan 230€/ 17 kertaa. Vanhempi voi lasten tunnin aikaan myös harjoitella itsenäisesti 160€/ 17 kertaa. Ostettavissa verkkokaupasta erikseen.