17x Ohjatut tunnit LASTENRYHMÄLÄISEN VANHEMPI

Lapsi lastentunnilla ja aikuinen samaan aikaan aikuisten ohjatulla tunnilla.

Lapsen nimi, joka käy lastenryhmässä

Lapsen ryhmän viikonpäivä ja kellonaika (esim. TI KLO 18)

230,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

Lapsi sitoutuu kauden ajaksi tietylle päivälle ja kellonajalle lastenryhmään. Tämä 17x kertakäynti on ostettavissa lastenryhmäläisen vanhemmalle, joka tuo lapsen viikoittain harrastukseen ja haluaa itse jäädä aikuisten ohjatulle tunnille yhtä aikaa.

 

Jos joku kerta lapsesi ei pääse lastentunnille, voit silti tulla käyttämään oman ohjatun tunnin käyntikertasi. Jos et itsekään pääse joku kerta paikalle, voit korvata tunnin jollain toisella aikuisten ohjatulla tunnilla.

 

Ostoksen jälkeen lataa OCR Factoryn mobiilisovellus puhelimeesi. Varaa aina sen kautta itsellesi paikka kyseiselle tunnille. Paikan pystyy varaamaan viikkoa etukäteen. Jos et pääse joskus tunnille, voit myös perua paikan mobiilisovelluksella.

TÄRKEÄÄ! Joka kerta kun saavut salin aulaan tullaksesi tunnille, muista vahvistaa tunnille osallistumisesi mobiilisovelluksella! Sovelluksesta löytyy "Vahvista tapahtuma" painike, joka kirjaa sinut saapuneeksi tunnille.

 

Nämä kertakäynnit on käytettävissä lastenryhmien käynnissäolon ajan eli muista käyttää myös korvauskäyntisi ennen lastenryhmien päättymistä.